látogató számláló
látogató járt az oldalon

kontenergyar.hu

Telefon: 06-30/35-11-500
boroskarolypal@gmail.com, info@kontenergyar.hu
Keszthelyen a McDonald's mellett
GPS: É: 46.77335* K: 17.27409*
Adószám: 10490361-2-20
VÉGELADÁS:

konténerek, faipari gépek, tölgy koris faanyagok, daruk, targoncák, fémipari élhajlítók, ollók, hegesztok, gázpalackok, autók, biciklik, mérlegek, trafók, vasúti talpfák, hutok, vízszivatttyúk, kisgépek, kompressorok, légtartályok, szögbelovok, szerelvények, gáz és villanytuzhelyek, gázbolyler

TÖBB KÉP ÉS INFÓK:     Konténer facebookFacebook.com        Konténer iwiw iwiw.huTisztelt Érdeklődő! OLvasson itt és kattintson a BÉRBEADÁS, ELADÁS GOMBRA.

A DÁVID KFT konténerek bérbeadásával, eladásával foglalkozik.                                                                                                                                      Gyártás ebben az évben szünetel!!

Bérbeadás:
3 alaptípus van: raktár, iroda-öltöző és szaniter (WC , mosdó, zuhany) konténer. Tűzijátékhoz ADR és más előírásoknak megfelelő konténerekkel rendelkezünk nagy mennyiségben. Pár db kisméretű /mobil/ Wc is van eladó.


KONTÉNEREK BÉRBEADÁSA: A mellékelt alaprajzok pontos tájékoztatást adnak a bérelhető konténerek méretéről, formájáról, a szaniter konténerek berendezését pedig ábrázolják. A bérbeadásra kerülő konténerek jó, vagy frissen felújított állapotúak. A rajzok alapján a kívánt típust ki lehet választani, de telephelyünkön is megtekinthetők. Kérje tanácsomat, segítek! Bérlésnél kérem, jelezze, milyen kiegészítő berendezéseket kér. (pl.: íróasztal, szék, étkezőasztal, padok, szekrény, ágy, fogas, polc, hűtő, légkondi, hősugárzó, elektromos főzőlap, TV, fénymásoló, stb...) Megrendelőlap nyomtatható, kitöltve - akár fényképként is - visszaküldhető. info@kontenergyar.hu elérhetőségemre.

Általános bérleti szabály: bérlet esetén 3 hó bérleti díjat és az oda-vissza szállítás költségét (daruzással együtt) előre kell fizetni. Rövidebb bérleti idő esetén a bérleti díj arányosan /napi nyilvántartás/ visszafizetésre kerül. /min.: 30 nap/

Az előre fizetett összeg kaucióként szolgál, de bérleti díjra és fuvarra lesz felhasználva, elszámolva.

Hosszabb bérlet esetén további bérleti díjat havonta kell fizetni, szintén előre, tárgyhót mnegelőző 20-ig.

ELADÁS: készletünkön kb. 250 db konténer van - jelenleg épp 30 féle kivitelben - ezekből választhat, kb. 70eFt és 1MFt közötti áron. Szabvány irodák, raktárak, továbbá méreten kívüli konténerek, felvonulási épületek és egyéb mobil építmények is találhatók. A 70ezer Ftos egy olasz acél kiskonténer, dupla ajtóval, mint egy nagy szekrény, polcokkal, emelő fülekkel, stb...

Vegyszer tárolás és egyéb mezőgazdasági célra külön konténerek kaphatók. Pályázatokra is.

GYÁRTÁS: EGYENLŐRE SZÜNETEL!! Korábban gyártottunk ISO szabványnak megfelelő irodakonténereket. Ezen kívül igény szerint bármilyen típusú, rendeltetésű konténer gyártását vállaljuk rövid határidőn belül.

Ár: Mérettől, berendezéstől függ, külön árajánlat alapján. MOMENTÁN KAPACITÁS HIÁNNYAL KÜZDÖK, DE SZÓLOK, HA JAVUL A HELYZET.

Szállítás: Szállítást, daruzást vállalunk, időre az Ön által kért helyen vagyunk. A legkedvezőbb áron szállító fuvarost, darust ajánlom az ország egész területéről a munka elvégzéséhez. Külföldre is szállítunk.

HÍVJON, KERESSEN BIZALOMMAL!

Üdvözlettel: Boros Károly üv. T: 0630/35-11-500 , boroskarolypal@gmail.com és talán még: info@kontenergyar.hu

Honlap kezelési segítség: Bérelhető- Eladó konténerek gombra kattintva, sok lapon láthatók a konténerek alaprajzai. Feltüntetve a méretek, bekarikázva a nettó eladási árak.

VÉGELADÁS: 3-400 db-os áruk listája. Az alcímek alatt nincs még minden feltöltve, képpel, leírással, de az alatta lévő apró számokon megjelenő oldalakon részletesen le van minden írva, a lista teljes. Facén is rengeteg fénykép van feltéve, leírással, árakkal. TEhát a végeladás a konténereken kívűli árúkról szól, azokat sorolja fel.

CSODASZER: Korábbi foglalkozásomból nyilvánossá teszem a Propolisz tájékoztatót, segítségül. Eredeti minőségű tinktúra még pár üveggel kapható.

Telephely megtalálható:

Keszthely, Tapolcai út 49-51 alatt, a McDonald's közvetlen szomszédságában.

Előzetes egyeztetés után bármikor felkereshető, de leginkább ma már személyesen csak szombatonként vagyok ott.

Fényképeket - ha a fennlévő nem elég - küldök e-mailben. boroskarolypal@gmail.com ez biztos működik, és talán még: info@kontenergyar.hu

Vissza a lap tetejére

konténer fotók
konténer fotók
konténer fotók
konténer fotók
konténer fotók
konténer fotók
konténer fotók
konténer fotók
konténer fotók
konténer fotók
konténer fotók
konténer fotók
konténer fotók
konténer fotók
konténer fotók
konténer fotók
konténer fotók

Nagyobb térképre váltás